SAMOOBRANA ZA MEDICINSKE SLUŽBE - edukacija i seminari


SEMINAR ZA MEDICINSKO OSOBLJE KOJE RADI U: HITNOJ POMOĆI----TRAUMA CENTRIMA---SA PSIHIČKIM BOLESNICIMA--SA RIZIČNIM SKUPINAMA (ovisnici, imigranti, alkoholičari, zatvorenici i dr.) –

Poštovani,

U prilici smo ponuditi vam seminare (pojedinačne, seriju seminara ili organiziranu stalnu edukaciju vaših djelatnika) vrhunske samoobrane – Crobran Moderna Samoobrana posebno namijenjene za medicinsko osoblje koje radi u rizičnim uvjetima koji su potencijalno opasni po život.


Svima nam je poznato da je medicinskom osoblje unatoč svom plemenitom radu ugroženo i izloženo nasilju od strane pacijenata, potencijalnih pacijenata te na hitnim i trauma intervencijama nikada ne znaju na kakvu će osobu naići. Na našim seminarima i edukacijama mi vam možemo pomoći da obučimo vaše zaposlenike da budu sposobni obraniti sebe i druge u zakonskim okvirima te da i dalje budu sposobni i spremni efikasno obavljati svoj posao—pružati pomoć ugroženima.


Nakon naših seminara i edukacije vaše osoblje će zbog povećanog nivoa vještine, znanja i samopouzdanja efikasnije i bolje raditi svoj osnovni posao i što je najvažnije bit će sigurniji nego do sada – i oni i pacijenti. Naravno ukoliko želimo efikasno Crobran Samoobranu ugraditi u vaš sustav rada- mi Preporučujemo seriju od minimalno 3 seminara godišnje kako bi se mogao održati nivo svjesnosti i efikasnosti na odgovarajućem nivou. Također smo u mogućnost organizirati i stalnu ugovornu edukaciju vaših djelatnika u smislu redovnih treninga Crobran samoobrane u vašim/našim prostorima.


Što je Crobran?. Ukratko – . Crobran je moderan, efikasan sustav samoobrane koji omogućuje fizički slabijim osobama da se efikasno obrane i zaštite od svih vrsta napada i napadača. Jedan od najboljih sistema samoobrane na svijetu. Izum Osnivača i magistra Kineziologije Gordana Krajačića, testiran posljednjih 28 godina na raznim ratištima svijeta, uličnim borbama, samo-obrambenim incidentima, sportskim natjecanjima, zadatima specijalnih jedinica, u borbi protiv kriminalaca i terorista po Afganistanu, Iraku, EU.. Crobran je mnogo više od svega navedenoga, Crobran nije samo puko borenje, Crobran ima unikatnu mudrost, posebne programe mentalnoga jačanja i savladavanja straha, posebnu životnu filozofiju i znanja.

Zašto baš mi: Naše iskustvo: 28 godina edukacijskoj rada, 28 godina borbenoga iskustva., 40 g. vježbanja borilačkih vještina.


Naše iskustvo se proteže od stvarnih borbi protiv stvarnih protivnika (a koje zbog prirode našeg posla nažalost vodimo i dalje, protiv protivnika pod utjecajem droga, alkohola, utjecajem totalne ubilačke volje, protiv terorista, ubojica, silovatelja, nasilnika, obiteljskih nasilnika i najgorih kriminalaca do borbi protiv neshvaćenih pojedinaca koji se drugačije ne znaju izraziti. Crobran Samoobrana je na svakodnevnom testu realnosti posljednjih 27 godina i još uvijek efikasno omogućuje svojim vježbačima siguran i sretan život.


Sve seminare i edukaciju provode:

Magistar Kineziologije i sportskog treninga te Osnivač Crobran Borbenih Učenja – Gordan Krajačić

27 godina trenerskog iskustva. Neprekinuti trening borilačkih vještina od 7 g. života, MS Kineziologije i Sportskog Treninga, Menadžer Sigurnosti, Majstor Tae Kwon Doa, Instruktor Specijalnih Jedinica, Majstor Kuk Sool Do i Kuk Sul Won vještina, nekadašnji član specijalnih jedinica, stvarno ratno iskustvo, rata protiv terorizma u Afganistanu, Savjetnik za sigurnost na naftnim poljima Iraka, vrhunski bodyguard i vlasnik tvrtke Apolo Zaštita.


Crobran Instruktor; Leon Krajačić

18 godina neprekidnog treninga u Crobran vještinama pod direktnim nadzorom Osnivača. Jedan od najboljih mladih Instruktora borilačkih vještina na svijetu. Stvarno iskustvo u stvarnim uličnim borbama, održavanju reda i mira u zabavnim objektima i prostorima, stvarno znanje, mudrost, čvrst karakter, pozitivno zračenje energije – to je Instruktor Leon. Sa samo 14 godina počeo je samostalno i vrlo uspješno voditi obiteljski Crobran klub sa većim brojem različitih grupa.


Slobodno nas kontzaktirajte 24/7: KONTAKT: isfcro@gmail.com, +385 99 278 5170, Crobran Hrvatska.


S poštovanjem,

Osnivač Crobran Samoobrane

Gordan Krajačić, prof.

6 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now