CROBRAN SAMOOBRANA ZA DJELATNIKE U OBRAZVNOM SUSTAVU

ŠKOLE/ FAKULTETI/SVEUČILIŠTA/VELEUČILIŠTA/PRIVATNE OBRAZOVNE INSTITUCIJE


Poštovani,

U prilici smo ponuditi vam seminare (pojedinačne, seriju seminara ili organiziranu stalnu edukaciju vaših djelatnika) vrhunske samoobrane – Crobran Moderna Samoobrana posebno namijenjene za djelatnike u obrazovnom sustavu RH.


Svima nam je poznat veliki porast nasilja u svim sferama života, nažalost i u obrazovnom sustavu. Unatoč vašem plemenitom radu – obrazovanju djece/đaka/studenata i akademskih građana vi ste također u opasnosti od nasilja i zlostavljanja od strane učenika/studenata, nepoznatih osoba a nažalost ponekad i od vlastitih kolega.


Na našim seminarima i edukacijama mi vam možemo pomoći u edukaciji vaših zaposlenika da budu sposobni obraniti sebe i druge u zakonskim okvirima te da i dalje budu sposobni i spremni efikasno obavljati svoj posao – efikasno prenositi znanje.


Nakon naših seminara i edukacije vaše osoblje će zbog povećanog nivoa vještine, znanja i samopouzdanja efikasnije i bolje raditi svoj osnovni posao a i što je najvažnije bit će sigurniji nego do sada. Ta sigurnsot se projicira i na njihove obitelji i na studente.


Naravno ukoliko želimo efikasno Crobran Samoobranu ugraditi u vaš sustav rada- mi preporučujemo seriju od minimalno 3 seminara godišnje kako bi se mogao održati nivo svjesnosti i efikasnosti na odgovarajućem nivou, no odluka o učestalosti je na vama.


Što je Crobran?. Ukratko – . Crobran je moderan, efikasan sustav smoobrane koji omogućuje fizički slabijim osobama da se efikasno obrane i zaštite od svih vrsti napada i napadača. Jedan od najboljih sistema samoobrane na svijetu.


Crobran je izum Osnivača i magistra Kineziologije Gordana Krajačića, testiran posljednjih 28 godina na raznim ratištima svijeta, uličnim borbama, samoobrambenim incidentima, sportskim natjecanjima, zadatcima specijalnih jedinica, u borbi protiv kriminalaca i terorista po Afganistanu, Iraku, EU.

Crobran je mnogo više od svega navedenoga, Crobran nije samo puko borenje. Crobran ima unikatnu mudrost, posebne programe mentalnog jačanja i savladavanja straha, posebnu životnu filozofiju i znanja.

Zašto baš mi: Naše iskustvo: 28 godina edukacijskog rada, 28 godina borbenog iskustva, 40 godina neprekinutog iskustva u proučavanju borilačkih vještina.


Naše iskustvo se proteže od stvarnih borbi protiv stvarnih protivnika (a koje zbog prirode našeg posla nažalost vodimo i dalje, protiv protivnika pod utjecajem droga, alkohola, utjecajem totalne ubilačke volje, protiv terorista, ubojica, silovatelja, nasilnika, obiteljskih nasilnika i najgorih kriminalaca do brobi protiv neshvaćenih pojedinaca koji se drugačije neznaju izraziti. Crobran Samoobrana je na svakodnevnom testu realnosti posljenjih 28 godina i još uvijek efikasno omogućuje svojim vježbačima siguran i sretan život.

Sve seminare i edukaciju provode:

Magistar Kineziologije i sportskog treninga te Osnivač Crobran Borbenih Učenja – Gordan Krajačić

28 godina trenerskog iskustva, 40 g. borilačkoog staža. Neprekinuti trening borilačkih vještina od 7 g. života, MS Kineziologije i Sportskog Treninga, Menadžer Sigurnosti, Majstor Tae Kwon Doa, Instruktor Specijalnih Jedinica, Majstor Kuk Sool Do i Kuk Sul Won vještina, nekadašnji član specijalnih jedinica, stvarno ratno iskustvo, rata protiv terorizma u Afganistanu, Savjetnik za sigurnost na naftnim poljima Iraka, vrhunski bodyguard i vlasnik tvrtke Apolo Zaštita.


Crobran Instruktor; Leon Krajačić

18 godina neprekidnog treninga u Crobran vještinama pod direktnim nadzorom Osnivača. Jedan od najboljih mladih Instruktora borilačkih vještina na svijetu. Stvarno iskustvo u stvarnim uličnim borbama, održavanju reda i mira u zabavnim objektima i prostorima, stvarno znanje, mudrost, čvrst karakter, pozitivno zračenje energije – to je Instruktor Leon. Sa samo 14 godina počeo je samostalno i vrlo uspješno voditi obiteljski Crobran klub sa većim brojem različitih grupa.


Slobodno nas kontaktirajte 24/7: KONTAKT: isfcro@gmail.com +385 99 278 5170, Crobran Hrvatska.


S poštovanjem,

Osnivač Crobran Samoobrane

Gordan Krajačić, prof.

www.crobran.com

https://www.facebook.com/CrobranCrobran/

13 views
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now