NAŠI PARTNERI

Tajna naše snage i moći u domaćim i internacionalnim istragama i poslovima je u povezivanju sa vrhunskim profesionalcima i tvrtkama iz cijelog svijeta. Zato je naš doseg globalan i moguć gotovo u svakom kutku ove naše planete. S ponosom predstavljamo naše partnere, naravno zbog prirode našeg posla postoje i naši tajni partneri sa kojima globalno odrađujemo vrlo posebne misije i poslove:

KANADA/VANCOUVER: Tvrtka: SECRET INVESTIGATIONS

Tvrtka Secret Investigations je vlasništvo svjetski poznate licencirane privatne detektivke Miss Leanne Jones iz Vancouvera. Miss Jones se specijalizirala za rješavanje ubojstava i vrlo je uspješna u svome poslu. Riješila je neke od vrlo teških slučajeva ubojstava, donijela informacije koje su pomogle da se uhvate počinitelji i donese neophodni mir obiteljima žrtava a ponekad je i svojim istragama pomogla da se neopravdano optužene i nevine osobe oslobode optužbi za nešto što nisu počinili. Miss Jones je uz to pisac kriminalističkih novela, skladateljica muzike za piano te psiholog i povremeno radi sa osobama sa psihičkim poteškoćama kako bi im se poboljšao njihov zdravstveni status.

USA/St. LOUIS, MISSOURI: Tvrtka: SHADOW COMPANY

Tvrtka Shadow Company iz St Louisa iz Amerike je licencirana, profesionalna privatno detektivska agencija i naš partner za globalne istrage svih nivoa. Njihova mreža partnera i naša mreža partnera omogućuje nam daleki, daleki doseg--preko cijele planete. Tvrtka Shadow Company vlasništvo je licenciranog privatnoga detektiva - Mr. Mike Blanda, koji je 20 godina služio kao policajac u svojoj državi na dužnostima od regularnog policijskog službenika, kao član SWAT tima te kao kriminalista i istražitelj raznih kaznenih djela te kao šef policije u svom gradu. Shadow Company zapošljava veći broj detektiva i drugih stručnjaka i također bivše pripadnike specijalnih snaga Amerike kad je potrebo obaviti teže i zahtjevne zadatke.

CROATIA/ZAGREB: Tvrtka: VG TECH SECURITY

VG TEH Security d.o.o. je tvrtka specijalizirana za privatnu zaštitu (tjelesna zaštita, tehnička zaštita, transport novca, redarske usluge, osobna zaštita-bodyguard, procijene rizika, projektiranje i ugradnja sustava tehničke zaštite) i protupožarnu zaštitu (usluge vatrogasnih tehničara, outsourcing postojećih vatrogasnih postrojbi). U sustavu tjelesne/tehničke i protupožarne zaštite, tvrtka VG TEH Security d.o.o. štiti više od 1000 objekata na području cijele Hrvatske.

Kontinuiran razvoj poslovanja tvrtke VG TEH Security d.o.o. proizlazi i iz vrhunske tehničke opremljenosti. U svom svakodnevnom poslovanju koristimo najsuvremenije sustave radio veze, naoružanje, detektore metala, blindirana vozila najviše sigurnosne klase, GSM i GPS komunikacijska rješenja, napredna ERP poslovna rješenja, te brojna tehnička pomagala.

LITUANIA/GERMANY:Tvrtka:

EBSA - EUROPEAN BODYGUARD AND SECURITY ALLIANCE 

BODYGUARD SCHOOL

EBSA je Europska asocijacija i škola za tjelohranitelje. Svrha ove asocijacije je umrežavanje vrhunskih profesionalaca i tvrtki na području bodyguard poslova te organizacija i provođenje obuke i škole za bodyguarde. Apolo Zaštita surađuje sa EBSOM i vlasnik tvrtke Apolo Zaštita Gordan Krajačić je koordinator EBSA-e za Hrvatsku. 

DANSKA/KOPENHAGEN: Tvrtka: SECURINESS

Tvrtka Securiness je specijalizirana za prodaju, montažu, servisiranje i održavanje specijalnih naprava tehničke sigurnosti kao što su rendgenski skeneri za ljude, vozila, vlakove, kamione, brodove, metal detektore, detektore droga, eksploziva i opasnih kemikalije, te sustave video nadzora, alarmne sustave. Ponosni su distributeri infracrvenih skenera za ljudsko tijelo - za protuteroristički borbu- a to su skeneri koji mogu neinvazivno i bez rengenskog zračenje pregledati cijelo ljudsko tijelo u 60 sek. Apolo Zaštita je njihov zastupnik za bliski istok, Hrvatsku, Grčku, Tursku i zemlje balkanske regije.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now